NRP Sport - Produkter og utstyr til Ski, Sykkel og Løp

Shopping Cart
0
kr 0,00

Du har ingen varer i handlekurven

Om oss

NRP ble stiftet sommeren 2016 for å yte det lille ekstra for alle sykkel- og skiinteresserte. Som deg, har vi en forkjærlighet for ski og sykkel.

Det har vi hatt i mange år. Med lang erfaring og spisskompetanse innen de tre idrettene, kan vi tilby en unik kundeopplevelse. Hos oss møter du dyktige og ikke minst løsningsorienterte fagfolk.

Vi strever etter å finne de beste skiene eller syklene tilpasset dine behov.

Kjetil Bækkevold

Kjetil er vår ubestridte sykkelekspert med 15 års erfaring på sykkelservice og selvsagt enda lengre sykkelerfaring, samt sliping og preparering av ski. Kjetil begynte sin karriere innen sykkelservice hos Skar Sport i Moelv. Siden den gang har han trivdes utmerket på verkstedet. I tillegg til å være en Reodor Felgen på sykkel, gir Kjetil de beste tipsene slik at du får en riktig tilpasset sykkel.

Thomas Strøm

Thomas er en av våre skieksperter. Gode tips og råd er en del av hverdagen hans, ikke bare i NRPs butikk i Brumunddal, men også som trener og skismører for idrettslaget Mjøsski. Thomas har selv vært aktiv langrennsløper og satset hardt på ski til 19-årsalderen. Han er alltid oppdatert på det siste innen ski og smøring. Thomas gir deg god hjelp til uttak av ski og råd om alt innen smøring.

Per Vollum

Med over 40 års erfaring, er Per er godt kjent i skimiljøet. Han var aktiv skiløper fram til 19- årsalderen. Siden den gang har Per vært trener og smører i skimiljøet. Han har blant annet smurt skiene til tidligere toppløpere som Åge Skinstad og Øyvind Skaanes. De siste årene har Per holdt seg inne i skimiljøet for ungdoms- og turrennløpere. Per er en anerkjent mann innenfor skimiljøet, og er du ute etter gode råd om alt innen ski, er Per mannen du bør prate med.

Merkene:

 1. Salomon (ski)
 2. Atomic (ski)
 3. Rossignol (ski)
 4. Madshus (ski)
 5. Bjørn
 6. Dæhli (ski)
 7. Swix (ski)
 8. Rex (ski)
 9. Vauhti (ski)
 10. Rode (ski)
 11. Vittoria (sykkel)
 12. Bottecchia (sykkel)
 13. Shimano (sykkel)
 14. DBS (sykkel)
 15. Lake (sykkel)

Kundeservice

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, eller bare vil ha tips og råd.
Kontakt oss pr. E-post: post@nrpsport.no

Betingelser

 1. Alle betingelser i forbindelse med kjøp og garantier.

Kontakt oss

Kjetil Bekkevold
915 99 518
kjetil@nrpsport.no 

Per Vollum
907 35 794

Thomas Strøm
951 38 510
thomas@nrpsport.no